Polkupyörävarusteet painatuksella

Pyöräilyvarusteet yrityksen omalla painatuksella ovat erinomainen tapa tuoda brändiäsi esille samalla, kun tarjoat hyödyllisiä ja käytännöllisiä lahjoja asiakkaillesi ja työntekijöillesi. Erityisesti liikelahjoina ne ovat suosittuja, sillä ne yhdistävät käytännöllisyyden ja mainostamisen tehokkaasti.

Näkyvyyttä ja turvallisuutta

Yrityksen omalla logolla tai muulla painatuksella varustetut polkupyörävarusteet tarjoavat monia vaihtoehtoja. Voit tilata helposti verkosta erilaisia pyöräilytarvikkeita, joissa on yrityksesi logo tai muu haluamasi painatus. Näitä voivat olla esimerkiksi polkupyörän korjaussarjat, jotka ovat käteviä hätätapauksissa matkalla ollessa. Omalla painatuksella saa tilattua myös esimerkiksi näppärän suojuksen pyörän satulan päälle tai jokaisen pyöräilijän jossain vaiheessa tarvitseman pumpun.

Lisäksi heijastavat ja vedenpitävät suojat pyöräilykypärän päälle ovat erinomainen tapa mainostaa yritystäsi. Eikä soittokello painatuksella ole vain hauska lisävaruste, vaan myös lain edellyttämä turvallisuusasia, joka varmistaa, että pyöräilijä tulee huomatuksi liikenteessä. Turvallisuutta voit lisätä myös taatusti persoonallisella pyöräilykypärällä, sillä lisävarusteena on saatavana myös laserkaiverruksella varustettu laadukas kypärä. Kypärän käyttäminen on paitsi järkevää, myös pakollista tieliikennelain mukaan.

Monipuolinen valikoima varusteita netissä

Polkupyörävarusteet painatuksella ovat siis monipuolinen ja hyödyllinen vaihtoehto liikelahjoiksi tai mainostuotteiksi. Ne tarjoavat yrityksellesi mahdollisuuden näkyä ja erottua edukseen samalla, kun tarjoat asiakkaillesi ja työntekijöillesi jotain arvokasta ja oikeasti hyödyllistä ja käytännöllistä. Joten kun mietit seuraavaa mainoslahjaasi, harkitse polkupyörävarusteita painatuksella – tässä on muutakin katseltavaa kuin pelkät perinteiset vaihtoehdot.