Oikeat varusteet pyörällesi

Ilmojen lämmetessä on tullut aika kaivaa pyörä varaston uumenista ja suunnata baanalle. Vauhdin huuma viehättää myös pyöräilijää. Lämmin ilmavirta hyväilee miellyttävästi pyöräillessä ja maisemat vaihtuvat tasaiseen tahtiin. Pyöräily luo hyvää mieltä ja vahvistaa samalla myös kuntoa. Mutta millaisin varustuksin pyöräilyretkeen olisi hyvä sitten varautua?

Ehdoton pyöräilyvaruste kesä päiviin on juomapullo. Helteellä vettä tulisi tankata raskaassa kuormituksessa 1-2 desilitran erissä, 10-20 minuutin välein. Ilman vettä keho kuivuu ja tästä aiheutuu päänsärkyä ja heikotusta. Pidempiä matkoja pyöräillessä mukaan kannattaa varata myös pyöräilijöille tarkoitettu korjaussetti, kumin paikkaustarvikkeineen. Varustautumalla pyöräilyretkelle korjausvälinein, vältät pitkät talutusmatkat takaisin kumin puhjetessa.

Mitä muita varusteita pyöräretkelle olisi syytä varata?

Istuinmukavuus on aina osa pyöräilykokemusta. Hyvällä satulansuojuksella voit parantaa istuinmukavuutta ja jaksat pyöräillä pidemmänkin matkan. Sillä suojaat myös pyörän satulan mahdolliselta kastumiselta vesisateen yllättäessä. Satulansuojia on saatavissa myös ympäristöystävällisinä versioina. Ne on valmistettu kierrätysmateriaaleista, kuten kierrätetyistä muovipulloista. Tällaisen hankkiessasi tulet siis samalla edistäneeksi kiertotaloutta.

Mikäli pyöräilet pimeällä, muistathan varustaa pyöräsi asianmukaisella valolla. Polkupyörä on pakollista varustaa pimeällä ajettaessa valkoisella tai vaaleankeltaisella etuvalolla sekä punaisella takavalolla. Tarkista myös, että pyörästäsi löytyvät asian mukaiset heijastimet. Mikäli pyörässäsi ei ole valmiina lukkoa tai kaipaat muuten vain lisäturvaa, voit varustaa pyöräsi myös lisälukolla. Tarkista vaihtoehdot pyörien lisävarusteiksi täältä ja tee tilauksesi verkossa.

Liikelahjat parantavat työyhteisön yhteishenkeä

Työilmapiiri vaikuttaa huomattavasti työntekijöiden viihtyvyyteen sekä auttaa motivoimaan arjessa. Hyvin tehdystä työstä on aina mukava saada kiitosta, mutta vielä mukavampaa on saada siitä palkinto kiitokseksi.

Mitä liikelahjat oikein ovat?

Liikelahjat ovat lahjoja, joita organisaatio voi antaa omille työntekijöilleen, yhteistyökumppaneilleen tai potentiaalisille asiakkaille. Lahjoilla voidaan palkita hyvin tehdystä työstä, tuoda omaa yritystä näkyvämmäksi sekä vahvistaa ja ylläpitää suhteita.

Personoidut liikelahjat

Liikelahjat auttavat yritystä erottumaan muista ja auttavat tekemään yritystä tunnetummaksi. Liikelahjoissa yhdistyvät siis huvi ja hyöty samassa paketissa! Näkyvyys on erittäin tärkeää yrityksille ja lahjojen jakamisella on todettu olevan positiivisia vaikutuksia.

Valitse liikelahjat viisaasti

Erilaiset profiilituotteet voivat olla osa yrityksen markkinointisuunnitelmaa. Siksi tuotteita valitessa kannattaa pohtia tarkasti myös yrityksen tarpeita. Tuotteet voivat olla mitä vain aina vaatteista erilaisiin esineisiin ja jopa elektroniikkatuotteisiin.

Valitse kestävä vaihtoehto

Tänä päivänä mietitään yhä useammin luontoa ja ekologisuutta. Tätä asiaa kannattaa pohtia myös tuotteita valitessa. Erilaisilla pienillä valinnoilla voi vaikuttaa huomattavasti tuotteen ympäristöystävällisyyteen. Kestävä vaihtoehto on tärkeä asia.